C-U2 HD USB AĞIZ İÇİ KAMERA

C-U2 HD USB AĞIZ İÇİ KAMERA


 
HD sensörü (16: 9)
Optik difüzör ile 8 güçlü LED
7 yüksek saflıkta cam mercekli optik grup, F / 8
50x büyütme
Doğrudan Dijital Teknoloji (aşamalı tarama)
USB Bağlantısı
 
Tak ve Çalıştır. Tam esneklik ve mükemmel görüntü yakalaması için el cihazına dahil edilen dijital video sistemi (Progresif Tarama): Fotoğraf makinesini USB ile bağlayarak etrafında hareket ettirin. Otomatik açma / kapama, canlı video ve hareketsiz görüntüler: hayal etmek kadar kolay.

Distal alanlar. Her koşulda mükemmel: İnce uç (9.5 mm), geniş bir görüş alanı (90 °) sunan optiklerle, çok rahat intraoral araştırmalar uğruna kısmen retroflex edilmiştir.
Optik ortası ile el cihazının ucu arasında sadece 8 mm mesafe bulunan hızlı ve hassas. Yenilikçi çok işlevli düğme maksimum serbestlik ve kullanım kolaylığı sağlar.

Güvenli bağlantı. Paslanmaz çelikten güçlendirilmiş bir konektör ve esnek USB kablosu elin sürüklenmesini ve her koşulda güvenli bir şekilde kullanılmasını sağlar.

C-U2 HD, dizüstü bilgisayarınıza veya all in one bilgisayarınıza hızlı bir şekilde bağlanır ve kullanımı kolaydır, böylece size her zaman mümkün olan en kısa sürede en iyi sonuçları sunar. Tam muayene, maksimum güvenilirlik ve esneklik, mükemmel sonuçlar.
 
 
 agıziçi kamera
 1200
 agıziçi kamera
 cu2 kamera
 agız içi kamera görüntü

 agıziçi kamera
 


İstanbul içi demo için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
ÜRÜNLERİMİZİN ÜTS KAYDI VARDIR.
KALİTELİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EKİPMANLARI
TEKNİK ŞARTNAME İSTEMİ İÇİN info@safakdental.com adresinden bize ulaşın
FİYAT TEKLİFİ İSTEMLERİNİZ İÇİN seda@safakdental.com adresinden bize ulaşabilirsiniz

Tibbi Cihaz Satiş, Reklam Ve Tanitim Yönetmeliği gereği internet sitemiz üzerinden satış yapmamaktayız. 02125231913 numaralı telefondan veya info@safakdental.com adresinden bize ulaşarak en yakın bayii bilgilerini alabilir, kliniğiniz için satış tanıtım personeli talep edebilirsiniz. Ürünleri görmek için İstanbul Fatih’teki ana showroomumuza bekleriz.


C-U2 HD USB AĞIZ İÇİ KAMERA C-U2 HD USB AĞIZ İÇİ KAMERA - MYRAY - C-U2 HD USB AĞIZ İÇİ KAMERA C-U2 HD, dizüstü bilgisayarınıza veya all in one hızlı bir şekilde bağlanır ve kullanımı kolaydır, böylece size her zaman mümkün olan en kısa sürede en iyi sonuçları sunar. Tam muayene, maksimum güvenilirlik ve esneklik, mükemmel sonuçlar., DENTAL ÜRÜN, {urun_baslik} BEFGJMY3
C-U2 HD USB AĞIZ İÇİ KAMERA

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.