Cleanic ( Tek seferde mükemmel temizleme ve parlatma)

Marka
Stok Kodu
EFHMWXZ7
Seçenekler
Seçenekler

 Kerr Cleanic 


100 gr. tüp 


Tek seferde mükemmel temizleme ve parlatma sağlar. 
-Patentli Perlite Teknolojisi
-Hepsi Bir Arada Tek Aşamalı Profilaksi Patı
-Zaman Tasarrufu
-Bilimsel Olarak Kanıtlanmış 'mine ve dentin tabakasında düşük abraziv etki ile yüksek temizleme ve cilalama yeteneği'

Perlite içeren dişeti patıları

Cleanic® –entegre temizleme çeşitliliği içeren (perlite), tüp içinde sunulan, üç farklı aromada ve aşağıda belirtilen endikasyonları için etkisi kanıtlanmış üniversal profi temizleme macunu:

Cleanic® Light (3184): Tatlandırıcı madde, suni renklendirici içermeyen, özellikle alerjisi olan hastalar için geliştirilmiş yeni hepsi bir arada (all-in-one) profi temizleme macunu.
 
Cleanic - Tüpte Nane Aromalı ve Florürlü (3180): Hastalar tarafından en çok beğenilen aroma, klasik formül ve endikasyon („Kavanozda ve tek doz Cleanic" web sayfasına bakınız).

Cleanic – Tüpte Balonlu Sakız Aromalı ve Florürlü (3181): Büyük ve küçük çocuklar için!

Cleanic – Tüpte Yeşil Elma Aromalı ve Florürlü ve Mentolsüz (3182): Homeopatik hastalar ve/veya ağız kanseri olan hastalar için. İdeal endikasyon: yakıcı olmaması gereken durumlarda (örn.; mentol, özellikle yaralar varsa yakıcıdır).

Cleanic – Tüpte Nane Aromalı ve Florürsüz (3183): Ortodonti uygulamaları için (braket fiksasyonu için bağlayıcılarla etkileşimi yoktur), flor zehirlenmesi durumlarında ve aynı seansta simanlama işleminden önce. Restorasyon prosedürlerinden hemen önce genel profilaksi tedavisi için.

Bütün formüllerin Pro-Cups ürünlerimizle (lateks içermeyen ve sıçramayı önleyen iç ve dış lamellar (katmanlı) yapıları olan) birlikte uygulanması tavsiye edilir.

Kerr Türkiye distribütörü, Diş hekimliği malzemeleri, Dental ürün - Şafak Diş Deposu 

 



 


Cleanic ( Tek seferde mükemmel temizleme ve parlatma) Cleanic ( Tek seferde mükemmel temizleme ve parlatma) - KERR - 100 gr. tüp Tek seferde mükemmel temizleme ve parlatma sağlar. -Patentli Perlite Teknolojisi -Hepsi Bir Arada Tek Aşamalı Profilaksi Patı -Zaman Tasarrufu -Bilimsel Olarak Kanıtlanmış 'mine ve dentin tabakasında düşük abraziv etki ile yüksek temizleme ve cilalama yeteneği', DENTAL ÜRÜN, {urun_baslik} EFHMWXZ7
Cleanic ( Tek seferde mükemmel temizleme ve parlatma)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.