L9 Diş Üniti

Kategori
Marka
Stok Kodu
ANTHOSL9
Garanti Süresi
24 Ay

ANTHOS


Diş Üniti L9 

ÜSTÜN PERFORMANS, SINIRSIZ DENEYİM

Anthos, ergonomi kurallarını yeniden yazıyor...


Profosyonel kullanım için son teknolojik yenilikler kullanılarak tasarlanan L9  diş hekimi üniti ergonominin operasyonel özgürlükle birleştiği hekim dostu, hızlı ve pratik kullanım sunarken,  esnek ve farklı tasarımıyla sizlere yepyeni çalışma avantajları sunar.

Güven hissi: Hasta erişimini hızlı ve kolay hala getirmek için diz eklemli tasarımla hastalar için daha güven verici ve rahat bir tasarım hedeflendi.

Daha fazla özgürlük : Koşullar ne olursa olsun hekimlerimize yardımcı, esnek bir tedavi modülü tasarlandı.

Daha etkin:  Yardımcıların çalışmalarını kolaylaştırmak için mükemmel bir şekilde donatılmış kompakt bir gövde ve ayarlanabilir bir modül oluşturuldu.

Yeni Crossover Tasarımı.

   

KOLAY ERİŞİM

Hastalar yapıları ne olursa olsun, optimum  yükseklikte konumlandırılmış özel tasarım koltuğu sayesinde, koltuğa kolayca erişim sağlar. Koltuğa otururken, kalkarken, tedavisi ve doktoruyla diyaloğu sırasında maksimum konfor deneyimler.

 

SEZGİSEL KONTROL

Her parametrenin, ayarın ve ayrıntının kontrolunden kaynaklanan verimlilik L9’un temel özellikleri arasındadır.

Enstruman, teşhis/iletişim araçları arasındaki mükemmel entegrasyon sistemi; hekimlere etkili teşhis ve tedavi imkanı sağlar.    Diş hekimlerinin tüm platformu tek bir yazılım aracılığıyla kontrol etmesi sayesinde hekimler tüm dikkatlerini hastalarına odaklar. Cihaz kolay ve etkili kullanım sunar.

 


 HIZLI TEŞHİS

Sahip olduğu cihazlar arası sistemi sayesinde, aynı anda birden fazla intraoral ve X-ray görüntüsünü çoklu entegre ekranında sergiler. Önizleme görüntüsüne TAM DOKUNMATİK ekran üzerinden hızlıca ulaşır, ekran üzerinden kontrast, renk, yakınlık ve resmi döndürme gibi ayarlara erişebilirsiniz. Görüntü daha sonra doğrudan bir PC ‘ye kaydedilebilir veya isteğe bağlı olarak enteğre edilmiş 19"LED monitörde gösterilebilir.        


MULTİMEDYA 


C-U2 kamera : L9 ile tam entegre çalışabilen yeni dijital kamera ergonomiktir, cam optik ve HD sensörü sayesinde net görüntüler sunar. Entegre LED monitörüne bağlantısı ile büyütülmüş 'canlı' video görüntülerin izlenmesine olanak tanır.

 

RXDC HyperSphere + : Yüksek frekanslı X-ray sistemi ile benzersiz bir elektro-mekanik konumlandırma sistemidir.

Zen-X: Dental üniteye kontrol yazılımı ile entegre edilmiş dijital X-ray sensörü, diş hekimi modülü üzerine yerleştirilmiştir.


 

 

                                                                                                                                                                                                      

                                
 
ÜRÜNLERİMİZİN ÜTS KAYDI VARDIR.
KALİTELİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI EKİPMANLARI
TEKNİK ŞARTNAME İSTEMİ İÇİN info@safakdental.com adresinden bize ulaşın
FİYAT TEKLİFİ İSTEMLERİNİZ İÇİN seda@safakdental.com adresinden bize ulaşabilirsiniz

Tibbi Cihaz Satiş, Reklam Ve Tanitim Yönetmeliği gereği internet sitemiz üzerinden satış yapmamaktayız. 02125231913 numaralı telefondan veya info@safakdental.com adresinden bize ulaşarak en yakın bayii bilgilerini alabilir, kliniğiniz için satış tanıtım personeli talep edebilirsiniz. Ürünleri görmek için İstanbul Fatih’teki ana showroomumuza bekleriz.

         

     



L9 Diş Üniti L9 Diş Üniti - ANTHOS - ANTHOS L9 Üst düzey diş üniti, DENTAL ÜRÜN, {urun_baslik} ANTHOSL9
L9 Diş Üniti

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.